24 Mart 2009 Salı

avoncunuz zahide

AVON TEMSİLCİSİ OLMAAvon ürünlerini satıp kendi ihtiyaçlarınızı indirimli karşılayabileceğiniz gibi çevrenizdekilere ürün satarak ek gelirde elde edebilirsiniz..
Temsilcilikle ilgili bazı bilgiler vermek istiyorum..
Avon temsilcileri satışlarından %33 kar elde etmektedir..Avon’a satış temsilcisi olduktan sonra her siparişinizin en az 75 lira ( temsilci fiyatıyla ) olması gerekmektedir yoksa 7,5 lira hizmet bedeli ödemek zorunda kalıyorsunuz..Avon’a sipariş vermiş olduğunuz katalog ve ürün denemeleri için ayrıca ücret ödemektesiniz..
Avon temsilcisi olmak isterseniz aşağıdaki bilgileri zzahidee_88@hotmail.com adresine Temsilci başlığıyla gönderirseniz.Temsilci olmanız için gereken işlemleri başlatabilirim..
İsim Soyad :D.Tarihi : ( gg/ay/yy)Adres :Ev Tel:Cep Tel :E-Posta:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Takım Öncüsü OlmaTakım Öncüsü olmanın yararları nelerdir?
Hayallerinize ulaşmanızı sağlayacak sınırsız kazanca,Sevdiklerinize ayıracağınız zamana,Kişisel gelişiminiz için eğitim desteğine,Avon Takım Öncülüğü Fırsatı ile sahip olacaksınız!
Takım Öncüsü olarak, kendi temsilcilerinizi kayıt edecek, ekibinizi kuracak, eğitecek ve onlara rehberlik edeceksiniz. Takım Öncülüğünü seçerek nasıl, ne zaman hatta kiminle çalışacağınıza artık siz karar vereceksiniz.
Takım Öncüsü olmanın sorumlulukları nelerdir?
Yaptıkları örnek alınan biri olarak liderlik yapmak:Kendi temsilcilerinizden daha çok satarak kişisel satışlarınıza devam edin. Satış toplantılarına, ürün eğitimlerine, cilt bakım seminerlerine katılın ve Avon ürünleri konusunda uzman olun. Örnek ürünler ve numunelere yatırım yaparak satışlarınıza devam edin. Göreceksiniz ki, temsilcileriniz de sizin yaptıklarınızı yapacaklar!“Tam sizin gibi” kişiler yetiştirmek:Temsilcilerinizi eğitirken ve onların gelişiminin sorumluluğunu alırken yapacağınız tam olarak budur. Onlara doğru örnek oluşturarak onlardan “tam sizin gibi” olmalarını bekleyeceksiniz:* Sattıkları ürün hakkında bilgili* Mükemmel servis sağlamakta kararlı* Avon Takım Öncülüğü Fırsatı konusunda coşkuluEkibinizin işini kolaylaştırmak:Ekip üyeleriniz, öğrendiklerinin %75'ini sizden öğrenecekler. İşinizi ne kadar sadeleştirirseniz onların sizi ve yaptıklarınızı örnek alması o kadar kolay olacaktır.
Ne kadar kazanabilirim?
Takım Öncülüğü ile daha çok kazanmak sizin elinizde…Takım Öncüleri, kendi satışlarının dışında ekiplerinin satış performanslarına göre de prim alır.Takım Öncülerinin, aktif temsilci sayıları ve onların satışlarından yapılan tahsilat sonucuna göre seviyeleri belirlenir ve primler o seviyenin komisyon oranına göre verilir.
Takım Öncüsü olmanın şartları nelerdir?
- Takım Öncüsü olmak için 18 yaşını geçmiş olmak gerekmektedir.
- Takım Öncüsü olmanın bir diğer şartı ise en az 5 aktif temsilci ve 625TL’lik satışa ulaşmaktır.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

2 yorum:

  1. arkadaşlar avonun fırsatlarından yaralanmak istemezmisiniz????

    YanıtlaSil
  2. Avona Üye Olmak İstermisiniz Ürünlerinizi Fabrika Geliş Fiyatından Alarak Kar Elde Etmek Ayrıca ek Gelir Saglamak Avon Kozmetik İle Çok Kolay Ürünlerimiz Hem Kaliteli Hemde Hesaplı avon Temsilcisi Olma Ayrıcalıgını Sizde Yakalayın.
    BAYANLAR KOLAY VE ZAMANINIZI HARCAMADAN EK GELİR...
    *SEVGİLİ BAYANLAR
    *ÖGRENCİLER
    *EV HANIMLARI
    *ÇALIŞAN BAYANLAR
    *İYİ BİR KARİYER İSTEYENLER
    *EK GELİR İSTEYENLER
    *İYİBİR CEVREDE CALIŞMAK
    *BÜTÜN 18 YAŞINI DOLDURMUŞ VE KENDİNE EK GELİR ARAYANLAR DÜŞÜNENLER SON DERECE KALİTELİ VE GÜVENİLİR BİR FİRMA OLAN AVON KOZMETİK SİZLERE SADECE KATOLOGTAN SİPARİŞ TOPLAYARAK VE YAPACAĞINIZ TEMSİLCİLERDEN PRİM ALARAK KAZANCINIZA KAZANÇ EKLEME FIRSATI SUNMAKTA 5 TEMSİLCİ YAPTIĞINIZDA TEMSİLCİLERİNİZİN AKTİF OLMASI DURUMUNDA HESABINIZA 30 YTL PARA YATACAK PRİM, 10 TEMSİLCİ YAPTIĞINIZDA 50 YTL PRİM, 15 TEMSİLCİ YAPTIĞINIZ 100 YTL PRİM ...
    AVON KOZMETİK İLE HAYATINIZA YÖN VERİN TAKIM ÖNCÜSÜ OLUP EKİBİNİZİ KURUN VE KAZANIN. ...
    AVON KOZMETİK TANINAN VE ÇOK TALEP GÖREN BİR FİRMA .KENDİ ÜRÜNLERİNİZİN KAPINIZA KADAR ÜCRETSİZ TESLİM EDİLMESİNİ,FABRİKA FİYATINDAN ALMAK HATTA EK GELİR SAGLAMAK SİZİN ELİNİZDE. ÇOK KOLAY VE BASİT ÜYE OLMAK ARAYIN VEYA MSN ADRESİNDEN BİZE ULAŞIN .
    OTURDUGUNUZ YERDEN SADECE KATOLOGTAKİ ÜRÜNLERİ ARKADAŞLARINIZA, CEVRENİZE GÖSTERMENİZ YETERLİ ÜRÜN BAŞINA SİZE 3 KAR KALIYOR SİZLERDE .ALMAK VE EK GELİR SAGLAMAK İSTERSENİZ BANA ULAŞIN . HAYDİ BAYANLAR ...

    YanıtlaSil